کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی
این بخش از کتاب پوشش دهنده 1 درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که 4 واحد درسی محسوب میشود:
- کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی
خرید کتاب دانلود سوالات آزمونهای قبل بررسی دقیق آزمون
برخی از نکات و درسنامههای بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:
عوامل درون گرای مؤثر بر رشد میکروب عوامل برونگرای مؤثر بر رشد میکروب نکاتی از pH مواد غذایی و تأثیر آن بر جمعیت باکتری ها مقایسه میکروارگانیسم ها ازنظر میزان نیاز به مواد مغذی جهت رشد و تکثیر طبقه بندی توکسین ها بر اساس مکانیسم عمل و ماهیت سموم میکروبی باکتری های عامل مسمومیت غذایی باکتری های عامل عفونت مواد غذایی دوزهای عفونی انواع باکتری باکتری یرسینیا و عوارض آن تیپ های باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و نکات مقایسه ای انواع بوتولیسم: بوتولیسم در مواد غذایی بوتولیسم زخم بوتولیسم اطفال خصوصیات باکتری کمپیلوباکتر ژژونای سالمونلا و سروتیپ های آن ازنظر بیماریزایی باکتری شیگلا و عوارض آن بررسی کامل تیپ های مختلف اشیرشیا کولای استافیلوکوکوس اورئوس و آنزیم های تولیدی آن استافیلوکوکوس اورئوس و عوارض آن باسیلوس سرئوس و انواع فرم های آن باسیلوس سرئوس و عوارض آن مسمومیت با ویبریو پاراهمولیتیکوس و کلرا میزان آب فعال موردنیاز میکروارگانیسم ها بررسی آفلاتوکسین و 4 تیپ آن مایکوتوکسین پاچولین مایکوتوکسین زیرالنون جدول جامع بررسی انواع واکنش های قهوه ای شدن راه های کنترل فرآیند قهوه ای شدن قندها ازنظر قدرت احیاکنندگی واکنش میلارد و افراد دیابتی سختی دائم و موقت آب فساد روغن ها موم انواع آنتیاکسیدان ها (طبیعی، سنتتیک و…) قندهای موجود در عسل محاسبه اسیدیته عسل انواع شیرین کننده ها راداپرتیزاسیون – رادیسیداسیون – رادوریزاسیون TDT – D value – Z value – F value ماکروکجلدال و مراحل آن مواد ازتِ فرار عدد پراکسید عدد ید اندیس یدی هیدروژناسیون محیط های کشت مخصوص برای میکروارگانیسم ها