ماهی شناسی و تکثیر و پرورش ماهی
این بخش از کتاب پوشش دهنده 2 درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که 4 واحد درسی محسوب میشود:
- ماهی شناسی
- تکثیر و پرورش ماهی
خرید کتاب دانلود سوالات آزمونهای قبل بررسی دقیق آزمون
برخی از نکات و درسنامههای بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:
دسته بندی ماهیان بر اساس اسکلت داخلی
طول کل، استاندارد، چگالی، پوزه، سر
ساختار عمومی پوست ماهیان
انواع فلس
تفاوت ماهی تازه و ماهی کهنه
انواع باله در ماهیان
موقعیت آناتومیکی باله های مختلف ماهیان
هموسرک و هتروسرک
آبشش و ساختمان آن
خارهای آبششی
تفکیک جنسی ماهیان
دندان های حلقی
رژیم غذایی در ماهیان مختلف
بررسی طول دستگاه گوارش و معده در ماهیان مختلف
زوائد باب المعدی
جسمک استانیوس
ویژگی های محیط مناسب برای پرورش قزل آلا
دما و pH مناسب برای پرورش در ماهیان مختلف
روش های مهم در پرورش ماهی
رژیم غذایی در انواع کپور ماهیان
هماوری
شاخص قطبی شدن
رفع چسبندگی؛ انواع و روش های آن
روش های تکثیر مصنوعی در ماهیان
لقاح خشک – نیمه خشک و مرطوب
هورمون تراپی در کپور ماهیان
مراحل مختلف زندگی آزادماهیان
مروری جامع بر کپور ماهیان