بهداشت و پرورش و تغذیه طیور

این بخش از کتاب پوشش دهنده ۲ درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که در مجموع ۴ واحد درسی محسوب میشود:

  • بهداشت و پرورش طیور

  • تغذیه اختصاصی طیور

برخی از نکات و درسنامه‌های بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:

جدول جامع مواد اولیه تغذیه طیور و محدودیت­ های آن

سه مرحله دوره پرورش (پرورش نیمچه – پیش تولید و تولید)

اسیدهای چرب ضروری

نکاتی در ارتباط با Force molting

تغذیه در دوران تو لک بری اجباری

بیماری ­های رایج در طیور و زمان و نحوه­ تجویز واکسن

نکات حائز اهمیت در زمان مصرف واکسن به فرم آشامیدنی

درجه حرارت – رطوبت نسبی و فشار هوا در اماکن مختلف محیط پرورش طیور

فشار هوای منفی و مثبت

وزن تخم­ مرغ

اهمیت نور در پرورش طیور

مدت زمان نوردهی و شدت نور در سنین مختلف طیور

نوردهی متناوب

تنظیم درجه حرارت در زمان­ های مختلف پرورش

انواع آبخوری

انواع دانخوری

تفاوت­ های مکان­ های تغذیه در مرغ و خروس

کرچی؛ تعریف و نشانه ­های آن

دلایل نازک شدن پوسته تخم ­مرغ

جدول بررسی علت اختلالات رنگ زرده

خصوصیات مرغ­ های نژاد آمریکایی

برخی از ویژگی های پرندگان

چند نکته در ارتباط با پرندگان