بهداشت و پرورش و تغذیه طیور
این بخش از کتاب پوشش دهنده 2 درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که در مجموع 4 واحد درسی محسوب میشود:
- بهداشت و پرورش طیور
- تغذیه اختصاصی طیور
برخی از نکات و درسنامههای بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:
جدول جامع مواد اولیه تغذیه طیور و محدودیت های آن
سه مرحله دوره پرورش (پرورش نیمچه – پیش تولید و تولید)
اسیدهای چرب ضروری
نکاتی در ارتباط با Force molting
تغذیه در دوران تو لک بری اجباری
بیماری های رایج در طیور و زمان و نحوه تجویز واکسن
نکات حائز اهمیت در زمان مصرف واکسن به فرم آشامیدنی
درجه حرارت – رطوبت نسبی و فشار هوا در اماکن مختلف محیط پرورش طیور
فشار هوای منفی و مثبت
وزن تخم مرغ
اهمیت نور در پرورش طیور
مدت زمان نوردهی و شدت نور در سنین مختلف طیور
نوردهی متناوب
تنظیم درجه حرارت در زمان های مختلف پرورش
انواع آبخوری
انواع دانخوری
تفاوت های مکان های تغذیه در مرغ و خروس
کرچی؛ تعریف و نشانه های آن
دلایل نازک شدن پوسته تخم مرغ
جدول بررسی علت اختلالات رنگ زرده
خصوصیات مرغ های نژاد آمریکایی
برخی از ویژگی های پرندگان
چند نکته در ارتباط با پرندگان