کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی
این بخش از کتاب پوشش دهنده 1 درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که 4 واحد درسی محسوب میشود:
- کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی
خرید کتاب دانلود سوالات آزمونهای قبل بررسی دقیق آزمون
برخی از نکات و درسنامههای بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:
عوامل درون گرای مؤثر بر رشد میکروب
عوامل برونگرای مؤثر بر رشد میکروب
نکاتی از pH مواد غذایی و تأثیر آن بر جمعیت باکتری ها
مقایسه میکروارگانیسم ها ازنظر میزان نیاز به مواد مغذی جهت رشد و تکثیر
طبقه بندی توکسین ها بر اساس مکانیسم عمل و ماهیت سموم میکروبی
باکتری های عامل مسمومیت غذایی
باکتری های عامل عفونت مواد غذایی
دوزهای عفونی انواع باکتری
باکتری یرسینیا و عوارض آن
تیپ های باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و نکات مقایسه ای
انواع بوتولیسم:
بوتولیسم در مواد غذایی
بوتولیسم زخم
بوتولیسم اطفال
خصوصیات باکتری کمپیلوباکتر ژژونای
سالمونلا و سروتیپ های آن ازنظر بیماریزایی
باکتری شیگلا و عوارض آن
بررسی کامل تیپ های مختلف اشیرشیا کولای
استافیلوکوکوس اورئوس و آنزیم های تولیدی آن
استافیلوکوکوس اورئوس و عوارض آن
باسیلوس سرئوس و انواع فرم های آن
باسیلوس سرئوس و عوارض آن
مسمومیت با ویبریو پاراهمولیتیکوس و کلرا
میزان آب فعال موردنیاز میکروارگانیسم ها
بررسی آفلاتوکسین و 4 تیپ آن
مایکوتوکسین پاچولین
مایکوتوکسین زیرالنون
جدول جامع بررسی انواع واکنش های قهوه ای شدن
راه های کنترل فرآیند قهوه ای شدن
قندها ازنظر قدرت احیاکنندگی
واکنش میلارد و افراد دیابتی
سختی دائم و موقت آب
فساد روغن ها
موم
انواع آنتیاکسیدان ها (طبیعی، سنتتیک و…)
قندهای موجود در عسل
محاسبه اسیدیته عسل
انواع شیرین کننده ها
راداپرتیزاسیون – رادیسیداسیون – رادوریزاسیون
TDT – D value – Z value – F value
ماکروکجلدال و مراحل آن
مواد ازتِ فرار
عدد پراکسید
عدد ید
اندیس یدی
هیدروژناسیون
محیط های کشت مخصوص برای میکروارگانیسم ها