بهداشت و صنایع شیر
این بخش از کتاب پوشش دهنده 1 درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که 2 واحد درسی محسوب میشود:
- بهداشت و صنایع شیر
خرید کتاب دانلود سوالات آزمونهای قبل بررسی دقیق آزمون
برخی از نکات و درسنامههای بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:
پروتئین های سرمی شیر
خصوصیات کازئین
مزه آفتاب در شیر
هموژنیزاسیون در شیر
جدول بررسی ویتامین های موجود در انواع محصولات لبنی
جدول بررسی مقادیر ویتامین های موجود در شیر
انواع روش پاستوریزاسیون در شیر
رادوریزاسیون
آنزیم های موجود در شیر و خصوصیات آن
راه های شناسایی تقلبات در پاستوریزاسیون
گرفتن چربی شیر و افزودن آب و تغییرات در وزن مخصوص و نقطه انجماد
روش آزمایش CMI
پروتئین های شیر
کازئین مصرفی در پنیر سازی
آنزیم های منعقد کننده شیر
نکاتی از شیر مورداستفاده جهت پنیر سازی
باکتری های مفید در تولید ماست
مزایا و معایب استفاده از خامه ترش برای تولید کره
ارتباط سفتی و شلی کره به اسیدهای چرب
اسیدهای چرب شیر
کفیر و نحوه تولید آن
روش های ساخت شیر خشک
بررسی کیفیت شیر خشک تولیدی در 3 روش Freeze-Roller-Spray
عوارض وجود بقایای آنتی بیوتیکی در شیر