بهداشت و صنایع شیر

این بخش از کتاب پوشش دهنده ۱ درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که ۲ واحد درسی محسوب میشود:

  • بهداشت و صنایع شیر

برخی از نکات و درسنامه‌های بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:

پروتئین­ های سرمی شیر

خصوصیات کازئین

مزه آفتاب در شیر

هموژنیزاسیون در شیر

جدول بررسی ویتامین­ های موجود در انواع محصولات لبنی

جدول بررسی مقادیر ویتامین­ های موجود در شیر

انواع روش پاستوریزاسیون در شیر

رادوریزاسیون

آنزیم ­های موجود در شیر و خصوصیات آن

راه ­های شناسایی تقلبات در پاستوریزاسیون

گرفتن چربی شیر و افزودن آب و تغییرات در وزن مخصوص و نقطه انجماد

روش آزمایش CMI

پروتئین ­های شیر

کازئین مصرفی در پنیر سازی

آنزیم ­های منعقد کننده شیر

نکاتی از شیر مورداستفاده جهت پنیر سازی

باکتری­ های مفید در تولید ماست

مزایا و معایب استفاده از خامه ترش برای تولید کره

ارتباط سفتی و شلی کره به اسیدهای چرب

اسیدهای چرب شیر

کفیر و نحوه تولید آن

روش ­های ساخت شیر خشک

بررسی کیفیت شیر خشک تولیدی در ۳ روش Freeze-Roller-Spray

عوارض وجود بقایای آنتی ­بیوتیکی در شیر