صنایع مواد غذایی با منشأ دامی، طیور و آبزیان

این بخش از کتاب پوشش دهنده ۱ درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که ۲ واحد درسی محسوب میشود:

  • صنایع مواد غذایی با منشأ دامی، طیور و آبزیان

برخی از نکات و درسنامه‌های بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:

ظرفیت نگهداری آب در گوشت و عوامل مؤثر بر آن

پروتئین­ های گوشت

چربی ­های گوشت

رنگدانه ­های مورداستفاده در تولید سوسیس و کالباس

صلابت نعشی

گوشت ­های نامطلوب PSE

گوشت­ های نامطلوب DFD

پدیده کوتاه شدن عضلات در لاشه

مراحل ۵ گانه تولید فرآورده­ های حرارت دیده شده

کاربرد نیتریت ­ها و نیترات­ ها در صنایع غذایی

نمک و فرآورده ­های گوشتی حرارت دیده شده

قارچ­ ها و تأثیر آن­ ها روی گوشت­ های نگهداری شده

تشخیص ماهی سالم از ماهی کهنه

اعمال پس از انجماد در ماهی

نمک سود کردن و مراحل آن

خواص نگهداری نمک

ضایعات در نگهداری ماهی شور

روش ­های افزایش مدت زمان نگه­داری ماهیان سرد

سودوموناس ­ها و فساد ماهی