صنایع مواد غذایی با منشأ دامی، طیور و آبزیان
این بخش از کتاب پوشش دهنده 1 درس از دروس علوم پایه دامپزشکی است که 2 واحد درسی محسوب میشود:
- صنایع مواد غذایی با منشأ دامی، طیور و آبزیان
خرید کتاب دانلود سوالات آزمونهای قبل بررسی دقیق آزمون
برخی از نکات و درسنامههای بررسی شده در کتاب راهنمای جامع علوم پایه دکترای دامپزشکی:
ظرفیت نگهداری آب در گوشت و عوامل مؤثر بر آن
پروتئین های گوشت
چربی های گوشت
رنگدانه های مورداستفاده در تولید سوسیس و کالباس
صلابت نعشی
گوشت های نامطلوب PSE
گوشت های نامطلوب DFD
پدیده کوتاه شدن عضلات در لاشه
مراحل 5 گانه تولید فرآورده های حرارت دیده شده
کاربرد نیتریت ها و نیترات ها در صنایع غذایی
نمک و فرآورده های گوشتی حرارت دیده شده
قارچ ها و تأثیر آن ها روی گوشت های نگهداری شده
تشخیص ماهی سالم از ماهی کهنه
اعمال پس از انجماد در ماهی
نمک سود کردن و مراحل آن
خواص نگهداری نمک
ضایعات در نگهداری ماهی شور
روش های افزایش مدت زمان نگهداری ماهیان سرد
سودوموناس ها و فساد ماهی